15:21:19
Toscapäron
Recept på Toscapäron till Ulf på födelsedagen
Grattis Ulf hoppas du får en trevlig födelsedag.
Toscapäron
1 st burk päronhalvor. persikohalvor eller ananas ( ca 800 gr)
Toscaglasyr
3/4 dl socker
1 msk vetemjöl
1 msk grädde eller mjölk
Ugnstemperatur: 225 Grader
Gräddningstid: 15-20 min
Öppna burken häl av spadet låt frukten rinna av.
Lägg päronhalvorna på en smort ugnsfast fat
Smält fettet. Blanda med mandel, socker, mjöl och grädde. Låt
glasyren sjuda upp. Bred den sen över päronen.
Sen in i ugnen i 225 grader.
Servera päronen avsvalnade med vispgrädde gärna smaksatt med
konjak eller likör
Stor gratis - kram till dej från mej
Lycka till Uffe de här kommer du att klara galant!!!!!!!

Grattis Ulf hoppas du får en trevlig födelsedag.
Toscapäron
1 st burk päronhalvor. persikohalvor eller ananas ( ca 800 gr)
Toscaglasyr
1 ½ dl flagad sötmandel
50 gr smör eller margarin3/4 dl socker
1 msk vetemjöl
1 msk grädde eller mjölk
Ugnstemperatur: 225 Grader
Gräddningstid: 15-20 min

Öppna burken häl av spadet låt frukten rinna av.
Lägg päronhalvorna på en smort ugnsfast fat
Smält fettet. Blanda med mandel, socker, mjöl och grädde. Låt
glasyren sjuda upp. Bred den sen över päronen.
Sen in i ugnen i 225 grader.
Servera päronen avsvalnade med vispgrädde gärna smaksatt med
konjak eller likör
Stor gratis - kram till dej från mej
Lycka till Uffe de här kommer du att klara galant!!!!!!!
